ESTETICA FACIALA

Tratamente noninvazive sau minim invazive de reintinerire faciala

Tratamente injectabile cu Botox

Toxina botulinica tip A are ca efect reducerea activitatii musculare a muschiilor mimicii, care determina aparitia ridurilor dinamice. Este folosita in doze mici in scopul relaxarii musculare la nivelul fetei.

Principalele indicatii sunt: tratamentul ridurilor de expresie de la nivelul etajului superior al fetei (ridurile fruntii, zona intersprancenoasa, zona periorbitala - "laba gastii"), riduri periorale, zona barbiei, tratamentul benzilor platismale - zona gatului.

O alta indicatie este reprezentata si de transpiratia excesiva (hiperhidroza).

Tratamente injectabile cu substante pe baza de acid hialuronic

Acidul hialuronic are un rol major in hidratarea pielii si in mentinerea volumului acesteia. Concentratia de acid hialuronic de la nivelul pielii scade odata cu varsta, ceea ce duce la aparitia ridurilor statice.

Principalele indicatii sunt: umplerea ridurilor statice de la nivelul fetei, gatului, decolteului, conturarea si/sau marirea buzelor, augmentarea regiunii malare (a pometilor), a barbiei, a buzelor, atenuarea/stergerea cearcanelor, corectarea unor cicatrici.Mezoterapie faciala

Tratament cu microinjectii cu acid hialuronic, vitamine, aminoacizi, substante antiradicali liberi la nivelul fetei.

Este utilizata pentru biorevitalizarea tegumentului de la nivelul fetei, pentru atenuarea ridurilor si imperfectiuniilor, cresterea elasticitatii pielii, imbunatatirea tonusului si luminozitatii pielii, atenuarea cearcanelor.