STOMATOLOGIE / ESTETICA DENTARA

  Estetica si cosmetica dentara     Implantologie si reabilitare
         
  Chirurgie orala     Endodontie
         
  Stomatologie generala     Ortodontie
         
  Protetica fixa si mobile     Parodontologie
         
  Pedodontie     Sedare constienta/intravenoasa

Un zambet perfect spune multe despre tine. Spune ca esti o persoana cu vointa. Spune ca te preocupa sanatatea si modul in care te prezinti in lume. Un zambet perfect iti creste increderea si te ajuta sa fii tu insuti in compania celorlalti.

Noi putem sa-ti transformam zambetul intr-un zambet perfect.

Avem cei mai buni specialisti si folosim cele mai performante tehnici si materiale. Perfectiunea cere perfectiune.

Tratamentele de estetica dentara sunt primul pas. Albirea dintillor, corectarea aspectului gingiilor, realizarea unei ocluzii perfecte si fatetarea ceramica sunt doar cateva dintre procedurile care-ti transforma zambetul intr-un obiect al invidiei.

Parodontoza sau parodontopatia marginala cronica - in termeni stiintifici, e o problema. O problema serioasa care poate sa te afecteze chiar si daca ai grija de igiena dentara. Desi cauzele sunt complexe, mecanismul afectiunii este simplu. Bacteriile care se infiltreza intre dinte si gingie pot sa afecteze osul care-l sustine, ducand, in ultima instanta, la distrugerea acestuia.

Pana acum solutiile erau de natura chirurgicala si implicau interventii complicate si resurse financiare consistente.

Noi, insa, am adus pentru tine un tratament inovator care insoteste cu succes interventiile chirurgicale.

A-RPR (Autologous - Platelet Rich Plasma) implica folosirea de plasma proprie imbogatita. Ea este obtinuta chiar din sange recoltat de la tine. In urma procedeului de imbogatire plasma devine un puternic catalizator in regenerarea tesuturilor afectate. Aceasta metoda noua si revolutionara de tratament ajuta organismul prin concentrarea si cresterea mecanismelor naturale de vindecare in zona dorita. La o interventie minima rezultatele sunt maxime.